Sosyal Medya

Güncel

Suikastçının ailesinden ‘reddi miras’ talebi

Rus Büyükelçi Andrey Karlov’u öldüren suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesi ‘reddi miras’ talebinde de bulundu.



Gazete Habertürk'ten Mehmet Ä°nmez'in haberine göre Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’u öldüren ve operasyonla etkisiz hale getirilen polis memuru Mevlüt Mert AltıntaÅŸ’ın cenazesini reddederek, kimsesizler mezarlığına gömülmesini isteyen ailesi, ‘reddi miras’ talebinde de bulundu.

SoruÅŸturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na önce dilekçe, sonra da ifade veren anne Hamdiye AltıntaÅŸ ve baba Esrafil AltıntaÅŸ, “Bizim öyle bir oÄŸlumuz yok. Yüzümüzü öne eÄŸdiren bir kiÅŸinin maaşını da parasını da istemiyoruz. Borçlarından ve alacaklarından vazgeçiriyoruz” dedi. Aydın’ın Söke Ä°lçesi’nde oturan ve olayın ardından zor günler geçiren AltıntaÅŸ Ailesi’nin, oÄŸullarının evde bulunan özel eÅŸyalarını ve fotoÄŸraflarını da attığı öğrenildi.

"BÄ°LSEYDÄ°K Ä°HBAR EDERDÄ°K"

Hiç kimse ile görüşmeyen ve telefonlara çıkmayan aile, “Büyüttüğümüz oÄŸlumuzun böyle biri olacağını bilemezdik. EÄŸer FETÖ ile baÄŸlantısı olduÄŸunu bilseydik ihbar ederdik. Hem vatanımızı korumuÅŸ hem de oÄŸlumuzu kurtarmış olurduk. Onu bu hale getirenlerin ciÄŸerleri yansın. Bizim başımızı öne eÄŸdiren, düşmanlık yapan bir oÄŸlumuz yok. Cenazeyi istemiyoruz, kimsesizler mezarlığına gömün” demiÅŸti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.